Inerisaavik logo Ilisimatusarfik
 

Velkommen til Inerisaaviks informationsside vedr. skoleseminar i Kommuneqarfik Sermersooq marts 2011

På denne og de tilhørende sider vil du kunne læse om nogle af de problemstillinger på skoleområdet man står overfor i Sermersooq kommunia, og de tiltag man i samarbejde med blandt andet Inerisaavik vil forsøge at igangsætte, for at imødegå mange af de udfordringer kommunen står overfor.

 

Arbejdet tager sit udgangspunkt i den store midtvejsevaluering af Atuarfitsialak, som foregik i november 2010 i Ilulissat, og vil blandt andet berøre emner som bedre udnyttelse af kommunens ressourcepersoner, kurser og videruddannelse af personale omkring skoleområdet, folkeskolens trintest og afsluttende evaluering, elevprofiler, boligforhold for unge under uddannelse m.m.

 

Vi håber, at siderne vil blive læst med interesse og kan medvirke til at bibringe viden om de aktiviteter kommunen foretager på folkeskoleområdet.

 

Yderligere information kan indhentes ved kontakt til leder af Inerisaavik, Jens Jakobsen, tlf.: +299 34 98 40 eller via e-mail: jej(at)inerisaavik.gl

Indlæggene på denne informationsside er kun de indlæg, som Inerisaavik fremførte på seminariet i Kommuneqarfik Sermersooq. For de øvrige indlæg på seminaret og gruppereferater henvises til skolechefen i udviklingsforvaltningen i Kommuneqarfik Sermersooq tlf. + 299 34 70 00

For at læse borgmester Asii Chemnitz Naarup´s velkomsttale til skoleseminaret klik på linket i hendes navn.

Inerisaavik, postboks 1610, 3900 Nuuk, tlf. 38 57 70, fax 32 54 33, email: inerisaavik@inerisaavik.gl
Copyright © 2001-2017, www.inerisaavik.gl